Dnevnik aktivnosti

Domena tega spletišča je aktivna od 29. marca 2010. Tukaj so v obratnem kronološkem zaporedju navedene spremembe na spletišču ter druge aktivnosti v zvezi s projektom Izpopolnjevanje človeštva. Ta evidenca se je začela voditi 13. maja 2022, ko je bila popolnoma spremenjena celotna vsebina spletišča.

15.06.2022
Fotografije s primeri lokacij za izvedbo storitev, ki so bile razporejene med posamezne odstavke besedila na prvi strani, so nadomeščene z drsno animirano foto galerijo v širini celotnega zaslona.

14.06.2022
Na spletišče je dodana koda za odjavo iz uporabniškega računa v enem koraku, brez dosedanje potrebe po dodatnem potrjevanju te odločitve. Stran za prijavo je oblikovno izboljšana. Postopek registracije je poenostavljen. Odstranjena je potreba po aktivaciji računa preko e-sporočila, po izpolnitvi obrazca pa je uporabnik že samodejno vpisan v svoj račun.

13.06.2022
Aplikaciji za pogovor preko spletne strani je spremenjena programska koda tako, da se polje s pozdravnim nagovorom na mobilnih napravah samodejne skrije po 15 sekundah. Šabloni za prikaz ostalih strani je dodan primeren odmik vsebine od roba zaslona.

12.06.2022
Na konec uvodne strani sta dodana velika gumba za prijavo in registracijo. Ustvarjen je nov dinamični meni za hitro prijavo ter rezervacijo terminov, ki spreminja svoj izgled ter vsebino glede na širino zaslona ter status prijave uporabnika. Stran za registracijo je dobila veliko boljšo obliko.

11.06.2022
Preizkušenih je več alternative za takojšnji pogovor preko spletne strani. Po primerjavi je naposled nameščena aplikacije Zoho SalesIQ, ki podpira slovenski jezik ter omogoča tudi izvedbo zvočnih klicev.

10.06.2022
Na uvodno stran je dodan interaktivni Googlov zemljevid. Na spletišče je dodan pripomoček Sticky Chat Widget za takojšnji začetek pogovora preko aplikacij Messenger, WhatsApp, Telegram, Viber, Instagram ter za pošiljanje SMS ter e-sporočila. Iz menijske pasice je odstranjen gumb za rezervacijo terminov, iz dna strani pa je odstranjena pasica za prijavo in registracijo, ker s tem niso bile dobre uporabniške izkušnje. Preizkušenih je nekaj aplikacij za rezervacijo terminov preko Reserve with Google, vendar pa ta storitev za Slovenijo še ni omogočena.

09.06.2022
Opravljeno je testiranje uporabniške izkušnje za naročanje terminov na spletni strani. Na osnovi povratnih informacij je dodana pasica na spodnjem delu strani za registracijo ter prijavo uporabnikov. V menijsko pasico je dodan gumb za rezervacijo terminov. Odstranjena je fotografija zunanjega izgleda vrbe, pod katero se izvajajo psihoterapije.

08.06.2022
Popravljen je nepravilen prikaz portretne fotografije s prozornim ozadjem na Safari spletnih brskalnikih. Koda prikaza prvega dela domače strani je dodelana za boljši prikaz tudi v Chrome in FireFox brskalnikih. Animirano ozadje zvezdnega neba je zamenjano s statično simbolično sliko nevronskih povezav. Odstranjena je odvečna obroba koledarja ter zaokrožitev zgornje pasice za večji prikaz na pametnih telefonih. Barva prikaza dnevov na koledarju je usklajena z barvno shemo spletišča. Fotografijam s prikazom možnih lokacij izvedbe psihoterapije so dodani podnapisi. Pasici v nogi spletne strani je zmanjšana višina in dodani so podatki o telefonski številki ter e-naslovu.

07.06.2022
Na domači strani je popravljen nepravilen odzivni prikaz uvodnih elementov in dodane so fotografije nekaterih najbolj priljubljenih lokacij za psihoterapije v naravnem okolju.

05.06.2022
Z uporabo novega urejavalnika Oxygen Builder je preoblikovan izgled spletišča. Ustvarjena je nova vsebina uvodne spletne strani, kateri je dodan koledar za hiter pregled in rezervacijo prostih terminov.

03.06.2022
Posodobljen je opis na strani Google My Business, kjer je tudi vklopljena možnost za takojšnje pošiljanje sporočila med zadetki v Google iskanju ter na Google zemljevidu. Glavni naslov spletne strani je spremenjen v Psihoterapija in coaching. Posodobljena je povezava na Facebook stran, ki je preimenovana v Psihoterapija in coaching Valentin Rozman, dodan pa ji je tudi gumb za rezervacijo terminov. Enako je preimenovan tudi Telegram kanal. Navedna storitve psihoterapija in coaching je dodana tudi na Twitter ter LinkedIn profil.

02.06.2022
Na spletni strežnik je dodana PDF datoteka s promocijsko zloženko in do nje je dodana povezava tudi v opis aktivnosti iz 13.05.2022.

29.05.2022
Ustvarjen je nov 10-minutno video dnevnik oziroma vlog na temo psihološkega svetovanja med sprehodom. Ta video ter informacija o povprečni ceni psiholoških storitev sta dodana na uvodno spletno stran.

26.05.2022
Na uvodni spletni strani je v celoti zamenjano besedilo, da bolje nagovarja uporabnike. Omembe načrtovanih spletnih tečajev, skupnosti ljudi ter zbiranje donacij so odstranjene. Kratek 3-minutni promocijski video z odlomki iz oddaje Klepet ob kavi je zamenjan s 45-sekundnim, ki govori o spreminjanju miselnih vzorcev. Obrazec za registracijo je poenostavljen tako, da zahteva vpis le ključnih podatkov.

19.05.2022
Za izboljšanje uporabniške izkušnje so sklopom polj v registracijskem obrazcu dodani razmiki in rahlo je spremenjeno besedilo s pojasnili.

18.05.2022
V sistemu za naročanja storitev se je minimalni čas za naročanje storitev v prihodnosti povečal iz 1 ure na 12 ur. Ustvarjena je Telegram skupina Izpopolnjevanje človeštva, da se je na Telegram kanalu omogočilo komentiranje objav. V dnevnik sprememb je dodan opis aktivnosti distribucije promocijskih zloženk iz 13. maja 2022, opis dogodka lansiranja spletne strani je prestavljen na 12. maja 2022. Ta stran je preimenovana iz Dnevnik sprmemb v Dnevnik aktivnosti. Razširjena je terasa pod vrbo na Valentinovem naslovu, kot ena izmed lokacij za izvedbo podpornih pogovorov, in opravljena je začetna faza restavriranja stopnic, ki vodijo do terase.

17.05.2022
Besedila na celotnem spletišču so slovnično preoblikovana iz druge v prvo osebo. Seznamu podpornih pogovorov sta dodani področji Izhod iz stanja depresije ter Zaščita pred vsemi vrstami virusov. Prevedeno je obvestilo o piškotkih. Iz ilustracije na uvodni strani je odstranjeno besedilo. Naložen je nov kratek video iz oddaje Klepet ob kavi s posodobljenim zaključnim besedilom. Nalaganje strani je bistveno pospešeno. Na uvodno stran je dodana pasica s prikazom napredkom zbiranja donacij za prenosni računalnik. Na spletišče je nameščen Facebook Pixel. Ustvarjenj je Telegram kanal Izpopolnjevanje človeštva. Opravljen je preizkus več sistemov za pošiljanje SMS sporočil ter opomnikov na rezervacijo terminov. Kratek promocijski video je deljen v več Telegram ter Facebook skupin ter preko LinkedIna.

16.05.2022
Ta stran je preimenovana iz Evidenca posodobitev v Dnevnik sprememb. Temelje storitve Valentina so preimenovane iz kovčinga v pogovor. Ustvarjeno je novo besedilo za domačo stran tega spletišča.

15.05.2022
Ustvarjena je ta stran z informacijami o posodobitvah ter dodana v meni. Registracijskemu obrazu je dodana razlaga glede značilnosti uporabniškega imena. Na uvodno stran je dodan okoli 3 minute dolg video z odlomkom iz Valentinovega 3. gostovanja v oddaji Klepet ob kavi.

14.05.2022
Registracijskemu obrazcu so dodana polja za vnos naslova, datuma rojstva, stopnje razumevanja angleškega jezika in dodatnega sporočila, pri čemer je le prvih 5 polj nastavljenih kot obveznih. Sistem rezervacije terminov je razhroščen in sedaj omogoča naročanje storitev v polurnih časovnih sklopih. Dodana je možnost spletnega doniranja z okoli 160 kripto oziroma alternativnimi valutami preko sistema CoinPayments ter fizičnega doniranja z Maestro ter kreditnimi karticami ter z Google Pay in Apple Pay preko prenosnega katičnega čitalca SumUp.

13.05.2022
V prvih 1.000 hišnih predalčnikov izbranih večstanovanjskih hiš v najbližji okolici je Valentin dostavil A4 obojestransko barvno promocijsko zloženko. Tistim stanovalcem, ki so imeli na svojem predalčniku nalepko proti nenaslovljenim tiskovinam, je bila zloženka dostavljena v naslovljeni kuverti.

12.05.2022
Javno je lansirana prenovljena spletna stran z novim imenom Izpopolnjevanje človeštva. Ustvarjena je na osnovi platforme WordPress, naročanja storitev in doniranja pa poteka preko sistema WooCommerce v povezavi s sistemoma Stripe ter PayPal.

Valentin, hiša Rozman, c/o Koroška cesta 104, Maribor, blizu [2000], Tel: 041 756 753, E-mail: info@valentinrozman.si.
Razpoložljivost terminov: Od ponedeljka do nedelje in prazniki, od 8h do 22h.