fbpx
Evolucija izobraževanja

Evolucija izobraževanja

Se tudi vam zdi, da javni šolski sistem ni najbolj idealen? Iščete za sebe ali svoje otroke boljše alternative učenja? Bi radi postali bolj sposobni prilagajanja na svet, ki se vse hitreje spreminja? Želite svojim otrokom omogočiti najboljšo možno izkušnjo vzgoje ter izobraževanja in jih učinkovito pripraviti na izzive prihodnosti?

V Sloveniji je probleme in rešitve na področju pedagogike obširno in podrobno obravnavala psihologinja Marjana Škalič v knjigi Šola, kam greš?. Gita Mateja de Laat pa je napisala knjigo z naslovom Kam pa ti hodiš v šolo? o šolanju na domu. Na tej spletni strani boste našli napredno pedagogiko, ki v njunih knjigah še ni omenjena.

Nekaj o meni

Valentin Rozman živim v Mariboru in moje poslanstvo je izpopolnjevanje človeštva. Želim, da bi vsak postal najboljša različica samega sebe in zgleden član človeške družbe. Z delom na tem področju sem pričel leta 2000 zaradi močnega nezadovoljstva s samim sabo ter širšo človeško družbo.

Portret Valentin Rozman

V tistem obdobju sem izkušal močne bolečine, slabe sorodstvene odnose, ter prekinitev dolgoletnega odnosa z mojo življenjsko partnerko. Ti dogodki so me usmerili na pot intenzivnega samospoznavanja ter raziskovanja številnih znanosti, vključno z razvojno psihologijo te napredno pedagogiko. Več o meni

Problemi človeštva

Proučil sem različne vire informacij za razumevanje človeške duševnosti z željo, do bi dojel najglobjo univerzalno dejstvo kako človek funkcionira. Leta 2010 sem osebno spoznal Bernarda Poolmana in njegovo presenetljivo raziskovalno delo, ki predstavlja kvantni preskok glede razumevanja delovanja realnosti.

Bernard Poolman

Bernard je zelo natančno, tudi v svojem blogu, pojasnil razvojni proces, ki človeka postopoma vodi v izgubo zavedanja samega sebe. Njegova mednarodna raziskovalna skupina pa je kot rešitev za to problematiko ustvarila zakladnico znanja za življenje, podporne spletne tečaje ter novo učno tehnologijo.

Problem uma

Bernard je odkril, da umske energije človeka zaslepijo. In lahko nas tako zelo zasvojijo, da povsem izgubimo stik z realnostjo. Posledično človeka začnejo voditi misli in občutki, ki so umski virusi, zaradi katerih se človek prične obnašati neodgovorno. Več o tem je Bernard napisal v svoj knjigi Virus Free Mind.

Virus Free Mind

In umski virusi so tudi vzrok za pojav bioloških virusov. Življenje namreč človeka z bolečinami vabi iz uma nazaj v fizično realnost. Virusi zato napadajo tiste ljudi, ki so najbolj globoko zabredli v škodljive miselne vzorce. Več o tem lahko izveste s poslušanjem avdio serije The Evolution of Viruses.

Problem vzgoje

Niti sodobni nevroznanstveniki, psihologi in pedagogi, še manj pa starši, ne razumejo narave in delovanja umskih energij in kako močno vlogo igrajo pri razvoju otrok. Vendar pa ta proces lahko sedaj vsak spozna s poslušanjem izobraževalne audio serije z naslovom Parenting – Perfecting the Human Race.

Parenting - Perfecting the Human Race

TechnoTutor rešitev

Bernard se je pred njegovo smrtjo leta 2013 odločil poskrbeti, da bi njegova inovacija lahko rešila življenja čim večjega števila otrok na tem svetu. Na pomoč sta mu priskočila Cameron Cope in njegova žena Katie Cope. Oba sta vrsto let delala kot profesionalna tutorja in pomagala študentom pri premagovanju učnih težav. Z Bernardom sta sklenila dogovor, da prevzameta vlogo razvoja učne tehnologije ter sistema distribucije v sleherno družino na tem svetu. Ustanovila sta TechnoTutor, ki ima vizijo postati največje izobraževalno podjetje na svetu.

Moving America Forward

Zgornja fotografija prikazuje izročitev nagrade za izjemne dosežke vodstvu podjetja TechnoTutor v TV oddaji Moving America Forward leta 2015. Spodaj pa je posnetek televizijskega intervjuja iz leta 2014 z vodstvom in strokovnim sodelavcem podjetja TechnoTutor v oddaji pod vodstvom sina ameriškega predsednika Trumpa.


Cameron in Katie imata sedaj svoje otroke, ki ju vzgajata s pomočjo TechnoTutorja. Najprej se jima je leta 2016 rodil sin Max, leta 2018 pa še hčerka Seneca. Ustvarila sta dokumentarno video serijo razvoja njunih otrok, preko katere vsak lahko vidi že izjemne sposobnosti Maxa za njegovo starost. Na glavnem video kanalu pa je še več pričevanj družin, ki pojasnjujejo, kako so si s TechnoTutorjem izboljšali učni uspeh.

Družina Cameron

Spodaj so video utrinki Maxa iz obdobja med starostjo od 3,5 do 4 let. Namen posnetka je prikaz njegove sposobnosti branja in govornega izražanja, razumevanja pomena posameznih besed ter stavkov. K temu je močno prispevala uporaba TechnoTutor učne tehnologije, ki pa v tem videu ni prikazana. V njem lahko vidite kako Max svoje jezikovne sposobnosti uporablja pri eksperimentiranju z igračo Snap Circuits, ki so otrokom prilagojene sestavljive elektronske komponente. Zaključek videa pa prikazuje Maxa kako z uporabo vizualnega jezika Scratch programira animirano risanko po njegovi lastni zamisli.

Otroci pri tej starosti še ne morejo dobro izgovarjati besed, vendar pa razumejo njihov pomen že dolgo preden so jih spodobni izgovoriti. Uporaba TechnoTutorja ne omogoča le to, da otroci zgodaj razvijajo napredne jezikovne sposobnosti in zgolj linearno prednjačijo v primerjavi z vrstniki. Napredek je potencialen, kar pomeni da v nadaljnih letih napredujejo s pomnoženo hitrostjo in razvijejo izjemno visoko genialnost.

Vedite, da je za otroke učenje angleščine veliko bolj zahtevno kot učenje slovenščine, saj za črkovanje ter izgovarjanje besed ne veljajo tako preprosta fonetična pravila. TechnoTutor omogoča učenje poljubnih jezikov ter zgodnje večjezično učenje. In z njim se je možno učiti na bistveno boljši način, kot z uporabo fonike ter poglej povej metode, ki mnogim otrokom ustvarjata precej težav pri učenju angleščine.

TechnoTutor pa ni namenjen samo otrokom. Priporočljivo je, da ga začnejo uporabljati vsi ljudje, ne glede na starost, zlasti starši ter bodoči starši. Kajti vsak z uporabo TechnoTutorja izboljša svoj spomin, hitrost procesiranja informacij, komunikacijske sposobnosti, čustveno stabilnost, medsebojne odnose ter življenjsko uspešnost. O tem pričajo tudi številne video izjave odraslih uporabnikov ter njihova pisna pričevanja.

TechnoTutor odrasli


Če želite tudi vi spoznati moč TechnoTutorja, vas vabim, da naročite brezplačno predstavitev. Valentin Rozman sem glavni poblaščeni TechnoTutor distributer z licenco AD – Area Distributor za celotno Slovenijo. Možnost imam izvajanja predstavitev učne tehnologije končnim uporabnikom ter ponujanja LD – Licencensed Distributor pooblastil tistim, ki jih zanima lastna podjetniška kariera v izobraževalni panogi.

Predstavitve se izvajajo običajno na domu družin z otroci, lahko pa tudi v pisarni na Koroški cesti 104 v Mariboru. Začne se z uvodnim spoznavnim pogovorom. Nato se s dotaknemo problematike klasičnih metod izobraževanja. Sledi preizkus hitrosti branja ter stopnje razumevanja in prepoznavanja besed, zlasti za starše. Za tem lahko vsak izkusi, kako si je z uporabo TechnoTutorja možno hitro, enostavno ter učinkovito zapomniti stvari. Na koncu se predstavi pogoje nakupa uporabniške licence ter po želji še povezane poslovne priložnosti.

Kako stopiti v stik z mano?

Pošljite mi e-sporočilo na info@valentinrozman.si ali SMS na 041 756 753 in kontaktiral vas bom najkasneje v roku enega dneva. Hkrati me lahko zaprosite tudi za Facebook ali LinkedIn prijateljstvo.