fbpx
Blaž Cegnar in life coach Valentin Rozman

Life coach se predstavi

Valentin Rozman sem se rodil leta 1973 na Jesenicah. Po zaključeni srednji šoli sem se najprej zaposlil v družinskem podjetju svojega očeta, leta 2000 pa se podal na samostojno podjetniško pot. Travmatične izkušnje z odnosi med sošolci, družinskimi člani in partnerko ter samomor moje matere so me leta 2007 preusmerili na pot intenzivne osebnostne rasti. Prebral sem na stotine knjig iz področja človeške psihologije in medsebojnih odnosov, proučil religije, preizkusil različne duhovne prakse in postal član raznih mednarodnih skupin za izboljševanje razmer na svetu. Po nekaj letih sem začel tudi s ponujanjem osebnih svetovanj in delavnic za skupine, vendar sem se nato preusmeril na razvoj družbeno koristnih projektov nekaterih nevladnih organizacij.

Najbolj me navdušuje mednarodna skupina Desteni, ki sem jo odkril leta 2009. Njeni člani na zelo inovativen način raziskujejo delovanje stvarstva ter ponujajo izjemno veliko multimedijskega gradiva. Z njim na celosten in sodoben način pojasnjujejo zgodovino ter delovanja duhovnega sveta in človeške rase. Preko njihovih spletnih tečajev že vrsto let izvajam preobrazbo lastnih miselnih ter vedenjskih vzorcev, kar je pripeljalo do vidnega izboljšanja mojega psihičnega in fizičnega zdravja. V zvezi s tem sem v slovenskem in angleškem jeziku napisal dve avtobiografiji in redno pišem dva spletna dnevnika. Na svojih dveh YouTube kanalih imam že več kot 500 video dnevnikov in trikrat sem bil gost TV oddaje Klepet ob kavi. Leta 2019 sem prijatelju pomagal pri izdaji knjige z naslovom Moč samoodpuščanja.

Od januarju 2020 profesionalno delujem kot Life Coach oziroma življenjski trener. Osnovno znanje sem pridobil preko certificiranega izobraževanja Akademije za sodobno uporabno psihologijo. Svoje strokovnost pa neprestano povečujem z nadaljnim študijem strokovne cocahing literature ter učenjem iz strani različnih zelo izkušenih mednarodnih coachov.

Life Coach Življenjski trener Valentin Rozman

Kako stopiti v stik z mano?

Priporočam da mi posredujete vaše osnovne podate z izpolnitvijo spodnjega obrazca. V primeru, da sem prost, vas bom kontakiral v nekaj minutah, če sem zaseden, pa v nekaj urah. Če ste na socialnih omrežjih, pa me lahko naprej zaprosite za Facebook ali LinkedIn prijateljstvo in mi tam pošljete zasebno sporočilo.