fbpx

Splošni pogoji poslovanja

1. SPLOŠNE DOLOČBE
Tole so splošni pogoji poslovanja pravne osebe Valentin Rozman, zavod za psihološko svetovanje, Maribor in veljajo za vse naročnike storitev zavoda. Kratko ime zavoda je Valentin Rozman, Maribor. Sedež zavoda je Koroška cesta 104, 2000 Maribor. Davčna številka se glasi SI95691421, matična številka pa je 6629300000. Odgovorna oseba je direktor Valentin Rozman, ki se ga lahko kontaktira preko e-naslova info@valentinrozman.si ter telefonske številke 041 756 753.

2. IZVEDBA STORITEV
Coaching storitve je možno opraviti med fizičnim srečanjem, lahko pa tudi na daljavo preko digitalnih komunikacijskih sredstev. V koliko je le možno in vsaj za prvo svetovanje, se priporoča fizično srečanje. Lokacija srečanj je lahko coaching soba na sedežu zavoda, ali katera koli druga lokacija po želji uporabnika storitev. Poleg coachinga med sedenjem, je možnen coaching tudi med sprehodom. V kolikor mora coach za začetek storitve odpotovati na drugo lokacijo, se prištejejo tudi potni stroški. Coaching na daljavo je možno preko elektronskih naprav, kot so namizni in prenostni računalnik, tablice in pametni telefoni. Način komunikacije so lahko s hkratno uporabo videa in zvoka, lahko je samo zvočna komunikacija. Za ta namen je možna uporaba aplikacij, kot so Facebook, Skype, Zoom, Viber in WhatsApp.

3.PLAČILO STORITEV
Ob zaključku coachinga uporabnik izbere želeni način plačila. Za vse coachinge na daljavo je obvezno predhodno plačilo storitve. Možno je bančno nakazilo, plačilo s kreditnimi karticami Visa, MasterCard, American Express ali preko PayPal sistema. Ob naročilu svetovanja s fizičnim srečanjem, lahko plačate tudi z gotovino, poleg Visa in MasterCard kartice pa lahko plačate tudi s kartico Maestro ter preko mBills, Apple Pay in Google Pay sistema. Vse cene storitev vsebujejo 22% DDV. Po opravljeni storitvi prejmete davčno potrjen račun. V primeru svetovanja na daljavo prejmete račun po e-pošti. V primeru fizičnega srečanja, pa po opravljenem svetovanju prejmete račun, natisnjen na prenosni termični tiskalnik.

Maribor, 20. 4. 2020
Valentin Rozman, direktor