fbpx

Izjava o zasebnosti in varstvu podatkov

S to spletno stranjo upravlja zavod Valentin Rozman, Maribor.

Naša spletna stran temelji na WordPress platformi, ki za svoje optimalno delovanje uporabljata piškotke. Stran gostujemo na Domenca strežnikih, s katerimi upravlja podetjetje DHH.si d.o.o. iz Ljubljane. Za sprejemanje spletnih plačil uporabljamo PayPal sistem, ki ravna s podatki v skladu z njihovo izjavo o zasebnosti.

Vse podatke, ki jih zajemamo na spletni strani, uporabljamo samo za potrebe, za katere so bili zbrani in jih ne posredujemo nobeni drugi osebi. Podatki na naših računalnikih so zaščiteni z geslom, do osebnih podatkov pa imajo dostop samo pooblaščene osebe. Prostori, v katerih so računalniki, so tudi tehnično varovani.

Kot glavnega odjemalca za elektronsko pošto uporabljamo aplikacijo Gmail podjetja Google v skladu z njihovo izjavo o zasebnosti. Ob komuniciranju z našimi strankami in poslovnimi partnerji uporabljamo tudi druge njihove aplikacije, kot so Stiki, Preglednice in Dokumenti. Za lažje prepoznavanje klicateljev ter izvajanje klicev, se podati iz teh aplikacij lahko tudi sinhronizirajo s pametnim telefonom direktorja, na katerem so podati zaščiteni z geslom ter biometričnim sistemom.

Vsi uporabniški računi za aplikacije, ki jih naš zavod uporablja za stik z javnostjo, kot na primer socialna omrežja Facebook ter Linkedin, so zaščiteni z enkratnim geslom. Za varno upravljanje z gesli uporabljamo aplikacijo Dashlane. Gesla redno menjamo, zlasti ob dogodkih, ko smo obveščeni o vdoru v strežnike ponudnikov aplikacij, ki jih uporabljamo. Na ta način ohranjamo najvišjo možno zdravje gesel.

Vsaka stanka lahko kadar koli zahteva spremembo ali izbris njihovih podatkov iz naših podatkovnih baz. To lahko stori tako, da zahtevek posreduje na naš elektronski naslov info@valentinrozman.si

Če imate še kakšno vprašanje, kontaktirajte odgovorno osebo za varstvo podatkov v našem zavodu: Valentin Rozman, info@valentinrozman.si