Registrirani ste

Čestitamo, uspešno ste registrirani in tudi že samodejno prijavljeni v svoj uporabniški račun! Sedaj lahko rezervirate termin z Valentinom preko spodnjega interaktivnega koledarja.

Navodilo za rezervacijo

Datumi v turkizni barvi so dnevi, v katerih je možno rezervirati vsaj en polurni termin. Datumi z rdečo barvo so dnevi, ki so že popolnoma zasedeni.

1. Kliknete na prvi razpoložljivi datum, ki vam ustreza. Po kliku se vam pod koledarjem prikažeta dve novi izbirni polji z začetnim in končnim časom. Valentin izvaja storitve tudi ob sobotah, nedeljah in praznikih.

2. Kliknite na polje za začetni čas. Termini se lahko začnejo ob 8h. Po kliku se vam prikaže seznam vseh razpoložljivih začetnih časov za rezervacijo termina. Če vam kateri od začetnih časov ustreza, kliknite nanj. V nasprotnem primeru nadaljujte z izbiranjem preostalih razpoložljivih datumih, dokler ne boste odkrili za vas primernega začetnega časa.

3. Kliknite na polje za končni čas. Termini lahko trajajo največ do 22h. Po kliku se vam prikaže seznam vse razpoložljivih končnih časov za rezervacijo termina. Če vam kateri od končnih časov ustreza, ga izberite. V nasprotnem primeru nadaljujte z izbiranjem razpoložljivih datumov ter začetnih časov, dokler ne boste odkrili za vas primernega končnega časa. Dolžino sestanka določite sami. Rezervirate lahko tudi celodnevno druženje z Valentinom.

4. Kliknite na polje za izbiro možnosti. Po kliku se vam prikaže seznam vseh razpoložljivih možnosti rezervacije. Izberite, ali želite najprej rezervirati kratek spoznavni telefonski pogovor, sestanek v živo ali sestanek na daljavo.

5. Kliknite na polje za dodatna navodila. V njem napišite vse preostale podrobnosti rezervacije. V primeru sestanka v živo opišite želeno lokacijo srečanja ter pot v primeru storitve med hojo. V primeru sestanka na daljavo pa napišite, ali želite zvočni ali video pogovor, ter preko katere aplikacije. Na primer: Messenger, Skype, Zoom, Viber, WhatsApp, Telegram, ipd. Zvočni pogovor je seveda možen tudi v obliki klasičnega telefonskega klica.

6. Kliknite na gumb Rezervirajte zdaj.

Rezervacija

Rezervacija termina z Valentinom.

Kategorija:

Valentin, hiša Rozman, c/o Koroška cesta 104, Maribor, blizu [2000], Tel: 041 756 753, E-mail: info@valentinrozman.si.
Razpoložljivost terminov: Od ponedeljka do nedelje in prazniki, od 8h do 22h.