O meni

Valentin Rozman sem se rodil leta 1973 na Jesenicah. Po zaključeni srednji šoli sem 7 let delal v družinskem podjetju svojega očeta. Leta 2000 sem se podal na samostojno podjetniško pot. Travmatične izkušnje z medsebojnimi odnosi so me v tem obdobju vse bolj vodile na pot samospoznavanja. Leta 2009 sem se preusmeril na ponujanje storitev psihološkega svetovanja v Zapužah.

Sledila je selitev v Ljubljano ter vpis na študij psihologije, ki pa ni ustrezal mojim potrebam, zato sem ga kmalu prekinil. Samostojno sem proučeval tudi duhovnost. Da bi se dodatno osebnostno razvil, sem se priključil različnim skupinam za večji življenjski uspeh. Nato sem postal del nekaterih neprofitnih mednarodnih organizacij ter sodeloval pri razvoju projektov za izboljšanje razmer na svetu.

Leta 2014 sem se preselil v Maribor. Napisal sem tudi dve avtobiografiji ter sodeloval pri izdaji psihološkega priročnika Moč samoodpuščanja. Redno pišem spletni dnevnik in ustvaril sem že več kot 500 video posnetkov za ozaveščanje in preobrazbo miselnih vzorcev. Oktobra 2019 sem se odločil zopet vrniti v ponujanje osebnih storitev. Na Koroški cesti 104, kjer tudi stanujem, imam sedaj svojo svetovalnico.

Tole so povezave do mojih knjig, spletnih in video dnevnikov ter knjige prijatelja:

Slovenska avtobiografija (izšla 2011)

Angleška avtobiografija (izšla 2014)

Slovenski YouTube (tu največ snemam)

Angleški YouTube (snemam občasno)

Slovenski blog (pišem občasno)

Angleški blog (tu največ pišem)

Knjiga Moč samoodpuščanja