O meni

Valentin Rozman sem se rodil leta 1973 na Jesenicah. Po zaključeni srednji šoli sem se najprej zaposlil v družinskem podjetju svojega očeta, leta 2000 pa se podal na samostojno podjetniško pot. Travmatične izkušnje z odnosi med sošolci, družinskimi člani in partnerko ter samomor moje matere so me leta 2007 preusmerili na pot intenzivne osebnostne rasti. Prebral sem na stotine knjig iz področja človeške psihologije in medsebojnih odnosov, proučil religije, preizkusil različne duhovne prakse in postal član raznih mednarodnih skupin za izboljševanje razmer na svetu. Po nekaj letih sem začel tudi s ponujanjem osebnih svetovanj in delavnic za skupine, vendar sem se nato preusmeril na razvoj družbeno koristnih projektov nekaterih nevladnih organizacij.

Najbolj me navdušuje mednarodna skupina, ki sem jo odkril leta 2009. Njeni člani na zelo inovativen način raziskujejo delovanje stvarstva ter ponujajo izjemno veliko multimedijskega gradiva. Z njim na celosten in sodoben način pojasnjujejo zgodovino ter delovanja duhovnega sveta in človeške rase. Preko njihovih spletnih tečajev že vrsto let izvajam preobrazbo lastnih miselnih ter vedenjskih vzorcev, kar je pripeljalo do vidnega izboljšanja mojega psihičnega in fizičnega zdravja. V zvezi s tem sem v slovenskem in angleškem jeziku napisal dve avtobiografiji in redno pišem dva spletna dnevnika. Na svojih dveh YouTube kanalih imam že več kot 500 video dnevnikov in trikrat sem bil gost TV oddaje Klepet ob kavi. Leta 2019 sem prijatelju pomagal pri izdaji knjige z naslovom Moč samoodpuščanja.

V januarju leta 2020 sem postal Life Coach oziroma življenjski trener s certifikatom Akademije za sodobno uporabno psihologijo. Poslej zopet ponujam osebne storitve, ki jih lahko izvajam ob srečanju v živo v svoji ordinaciji na Koroški cesti 104 v Mariboru, ali na daljavo preko Skypa oziroma telefona. Ob svojem delu združujem vse dolgoletne osebne izkušnje ter znanja, vendar predvsem v obliki coachinga. To pomeni, da preko aktivnega zastavljanja vprašanj delujem zgolj kot čim bolj čisto zrcalo. S tem pomagam, da klienti sami ozavestijo vzroke za svoje trenutno življenjsko stanje, si določijo cilje ter se trajno opolnomočijo za samostojno nadaljno delovanje v njihovi želeni smeri.

Life Coach Življenjski trener Valentin Rozman