Splošni pogoji delovanja

1. SPLOŠNE DOLOČBE

To so splošni pogoji delovanja živega človeka Valentin, hiša Rozman z identifikacijo oznako RA452234024SI pod zaščito zveznega sodnika z imenom: Russel-Jay: Gould ter z identifikacijska oznako DPS.COTE.1468 pod zaščito njegovega veličanstva, kralja z imenom David Joel. Kontaktira ga lahko preko e-naslova info@valentinrozman.si, telefonske številke 041 756 753 ter preko pisem, naslovljenih na:

Davidovo kraljestvo
V roke: Valentin, hiša Rozman
c/o Koroška cesta 104
Maribor
Nedomače, blizu [2000]

2. IZVEDBA STORITEV

Storitve je možno opraviti med fizičnim srečanjem, lahko pa tudi na daljavo preko digitalnih komunikacijskih sredstev. Lokacija srečanj je lahko Valentinov domicil ali katera koli druga lokacija po želji uporabnika storitev. Poleg storitev med sedenjem, se možne storiteve tudi med sprehodom in med vožnjo z avtom. Storitve na daljavo so možne preko elektronskih naprav, kot so namizni in prenostni računalnik, tablice in pametni telefoni. Način komunikacije na daljavo je lahko preko videa, lahko je samo zvočna komunikacija. Za ta namen je možna uporaba telefona in aplikacij, kot so Facebook, Skype, Zoom, Viber in WhatsApp.

3. VREDNOST STORITEV

Valentin, hiša Rozman izvaja vse svoje storitve prostovoljsko. To pomeni, da pred ali po izvedeni storitvi naročnik sam donira znesek, katerega višino sam določi. Možno je bančno nakazilo, plačilo s kreditnimi karticami Visa, MasterCard, American Express ali preko PayPal sistema. Ob naročilu svetovanja s fizičnim srečanjem lahko donirate v obliki gotovine ali blaga, poleg Visa in MasterCard kartice pa lahko plačate tudi s kartico Maestro ter preko mBills, Apple Pay in Google Pay sistema.

Maribor, dvanajsti dan petega meseca leta dva tisoč dva in dvajset
Valentin, hiša Rozman

Scroll to Top