Več o Valentinu

Valentin iz hiše Rozman sem se rodil leta 1973 na Jesenicah. Po zaključeni srednji šoli sem se najprej zaposlil v družinskem podjetju svojega očeta, leta 2000 pa sem se podal na samostojno podjetniško pot. Travmatične izkušnje z odnosi med sošolci, družinskimi člani in partnerko ter samomor moje matere so me leta 2007 preusmerili na pot intenzivne osebnostne rasti. Prebral sem na stotine knjig iz področja človeške psihologije in medsebojnih odnosov, proučil religije, preizkusil različne duhovne prakse in postal član raznih mednarodnih skupin za izboljševanje razmer na svetu. Po nekaj letih sem začel tudi s ponujanjem svetovanj za posameznike in delavnic za skupine, vendar sem se nato preusmeril na razvoj družbeno koristnih projektov nekaterih mednarodnih nevladnih organizacij.

Najbolj me navdušuje mednarodna skupina Desteni, ki sem je odkril leta 2009. Njeni člani na zelo inovativen način raziskujejo delovanje stvarstva ter ponujajo izjemno veliko multimedijskega gradiva. Z njim na celosten in sodoben način pojasnjujejo zgodovino ter delovanja duhovnega sveta in človeške rase. Preko njihovih spletnih tečajev že vrsto let izvajam preobrazbo lastnih miselnih ter vedenjskih vzorcev, kar je pripeljalo do vidnega izboljšanja mojega psihičnega in fizičnega zdravja. V zvezi s tem sem v slovenskem in angleškem jeziku napisal dve avtobiografiji in redno piše dva spletna dnevnika. Na svojih dveh YouTube kanalih imam že več kot 500 video dnevnikov in trikrat sem bil gost TV oddaje Klepet ob kavi. Leta 2019 sem prijatelju pomagal pri izdaji knjige z naslovom Moč samoodpuščanja.

Od januarja 2020 delujem kot življenjski kovč ozirom Life Coach. Osnovno znanje za profesionalno izvajanje kovčing sotoritev sem pridobil preko certificiranega izobraževanja akademije za sodobno uporabno psihologijo Achology. Svojo strokovnost neprestano povečujem z nadaljnim študijem strokovne kovčing literature ter učenje iz strani različnih zelo izkušenih mednarodnih kovčev.

Zaradi plandemije sem aprila 2020 prenehal z izvajanjem kovčing storitev ter se popolnoma posvetil raziskovanju ter informiranju širše javnosti o dejanskih ozadjih dogodka. Več o tem si lahko preberete na spletni strani Zakoniti zbor Slovenije.

Ker so se razmere dovolj umirile, sem se odločil pozornost preusmeriti nazaj na svoje storitve ter razvoj lastnih družbeno koristnih projektov. Prenovil sem to spletno stran ter jo 12. maja 2022 lansiral v javnost. Dan kasneje sem najbližje okoliško prebivalstvo o svojih storitvah informiral tudi s promocijsko zloženko, ki jo je dostavil v okoli 1.000 hišnih predalčnikov.

V načrtu je, da se bo na tak način krog obveščanja lokalnega prebivalstva postopoma širil, saj je moj cilj predvsem izgradnja zasebne skupnosti ljudi z visokim samozavedanjem iz okolice, ki bi se začeli srečevati ter ustvarjalno sodelovati tudi v živo.

Valentin, hiša Rozman, c/o Koroška cesta 104, Maribor, blizu [2000], Tel: 041 756 753, E-mail: info@valentinrozman.si.
Razpoložljivost terminov: Od ponedeljka do nedelje in prazniki, od 8h do 22h.