Vtisi naročnikov

Tole so vtisi oziroma pričevanja nekaterih naročnikov, ki so izkusili Valentine storitve življenjskega kovčinga:


Hvaležna sem Valentinu za zdravilen pogovor. Razjasnila sem si kar nekaj dilem o življenju in delovanju. Zdaj vem, da je pravi naslov, če me kaj muči. S pravimi besedami in na pravi način me je vodil do novih koristnih spoznanj o meni sami. Se še vrnem.

Sonja R.


Obisk svetovanja pri Valentinu sem doživel kot pogled v govoreče zrcalo svojih verjetij. Ugotovil sem da me vodijo do delovanja, ki mi škoduje. Ob njegovem poslušanju in rahlem usmerjanju misli sem uspel uvideti, da je tovrstno delovanje osnovano na napačnem dojemanju realnosti, laži samemu sebi in obsojanju drugih za nesprejemanje sebe. Vse kar je on storil je bilo zgolj pozorno poslušanje in jasno izpostavljanje tega kar sem sam povedal. Brez sugeriranja, predlogov in nasvetov me je usmeril k spoznanju. Sedaj je le na meni da skozi izkušnjo kar sem dojel tudi potrdim. Hvala!

Milan K.


Z Valentinom sva izvedla življenjski kovčing, na katerem me je precej časa pozorno poslušal in si zapisoval. Po izbiri problema sva definirala cilje, pogledala ovire in naštela možne rešitve oz. vire, kjer lahko iščem meni doslej neznane rešitve. Z vprašanji mi je pomagal priklicati v spomin rešitve, za katere sem že vedela, da obstajajo in moje ideje, ki jih nisem nikoli zapisala in si jih prevedla v načrte ter me opomnil, da je na voljo še ogromno rešitev za katere sploh ne vem, da obstajajo. Tako me je skozi dosledno poslušanje in postavljanje zelo specifičnih vprašanj usmerjal, da sem sama v sebi poiskala odgovore. Kar je neprimerno boljša izkušnja, kot da bi mi na primer on sam / drugi povedal rešitve, ki jih vidi. Kot je rekel – vseeno vsak sam zase najbolje ve, kje / kako stoji, ima najbolj celosten vpogled vase in ima navsezadnje nosi vse odgovore v sebi. Večkrat pa nam zmanjka tisto nekaj malo, da bi se so njih dokopali. In tu nastopi Valentin s svojo dragoceno podporo.

Duška M.


Moje razumevanje psihologije in človeških miselno-čustvenih sistemov je zelo poglobljeno, saj sem si z leti pridobil veliko praktičnih izkušenj skozi izobraževanje, samopomoč in pomoč drugim. Delujem namreč tudi kot prostovoljni mentor v mednarodnem programu za samopomoč in razvijanje osebnih potencialov. Zato sprva nisem pričakoval, da mi bo pogovor z Valentinom posebej koristil. Med seanso sva se lotila mojega osebnega izziva po lastni presoji in takoj sem spoznal, da je njegov pristop zelo podporen za preseganje odvečnih samo-omejitev. Pogovor z izkušenim mentorjem na način, kot ga izvaja Valentin, je nedvomno zelo koristen tudi za ljudi, ki nam razumevanje psihologije in uporaba orodij za samopomoč ni tuje. Še posebej pa za vse, ki osebne težave najraje presegajo skozi pogovor z nekom, ki nas zna spodbuditi k uporabi lastne sposobnosti reševanja težav, s čimer razvijamo neodvisnost in samozavest za premagovanje vseh življenjskih izzivov. Kdor ne poskuša, ne more doseči napredka, zato storite prvi korak in naredite nekaj podpornega zase. Z izbiro Valentinovega mentorstva boste zagotovo izbrali zelo kakovosten pristop k osebni rasti.

Blaž C.


Dve uri pri Valentinu sta bili osvobajajoči, kjer sem uvidel kako blizu resnice sem in kako enostavna je. Kar je v meni sprozilo proces samospremembe, da postanem popolnoma zaveden, da živim življenje na način, ki je najboljši za vse. In to sem začel že takoj po coachingu. Hvala Valentin.

Tin M.


Z Valentinom sva imela preboj že v prvi uri! Ključna beseda: “pozornost”. Odšel sem z velikim navdihom in hrano za misel. Ko to vse sprocesiram, bo čas za iti novim zmagam naproti. Definitivno priporočam!

Dragan S.

Valentin, hiša Rozman, c/o Koroška cesta 104, Maribor, blizu [2000], Tel: 041 756 753, E-mail: info@valentinrozman.si.
Razpoložljivost terminov: Od ponedeljka do nedelje in prazniki, od 8h do 22h.